behind the scenes – land of nod

LoN.001

LoN.002

LoN-5

This is the third year in a row I have had the pleasure to shoot the ‘plushie family portrait’. It is always my favorite layout for the catalog each year. This one was a winter scene simulated by the use of a massive pile of road salt. I will show you the finished product soon – it is so fun.

Location: Public Works – Wilmette, IL, USA
Client: Land of Nod

What do you think?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: